top of page
WhatsApp Image 2022-07-01 at 12.16.04 PM (5).jpeg
WhatsApp Image 2022-07-01 at 12.16.04 PM (1).jpeg

Training & opleiding

GR5 is een plek waar mensen een groeisprong maken door (zelf)ontwikkeling, verbinding met anderen en innovatie.   

 

Dit huis is ingericht met ziel en geest om te leren,  huiselijk en toch professioneel.   Met veel mogelijkheden om je eigen signatuur te kunnen maken.   

Het huis is duurzaam en energetisch future proof (geothermie).  Je kan het modulair indelen en het is voorzien van een gezellige haard- en zithoek.   Je kiest zelf voor een lange tafelopstelling of kleinere zitpartijen. 

Tevens hebben we comfortabele stoelen voorzien, hoge staantafels en zijn er grote raampartijen met zicht op de groene tuin.  Langs 3 zijden is er lichtaanval.

 

Er is een grote ruimte voor 12 à 15 personen, staande voor 30 personen.  Er zijn nog 2 kleinere ruimtes of breakout rooms voorzien.  Ook de tuin leent zich naast ontspanning voor oefeningen.

 

Je kan deze ruimte huren voor een halve dag (240 € excl btw) of een hele dag (380 € excl btw).   

Wat is inbegrepen in deze prijs?

 

  • Koffie, thee, waters en versnapering 

  • Opleiding- en coachmateriaal (groot presentatiescherm, stiften, flipover, post-its, kaarten en andere spelvormen, magneetwand, wifi, printer…)

  • Gebruik keuken (supplement van 55 €)

  • Grote ruimte en 2 breakout rooms

Catering?

je kan zelf koken of bestellen via gezondigd.be

 

Je kan ook de kleine ruimtes huren in blokken van 2 uur minimum.   In deze ruimtes kunnen 1 tot 4 personen zitten.  Dit kan een plek zijn voor coaching, overleg, assessment, flexplek,...  ze zijn zuid georiënteerd met veel lichtinval.

 

Naast verhuur van de ruimtes hebben we zelf ook een ruim aanbod.  We organiseren onze eigen lezingen, boekvoorstellingen, filosofische avonden, opstellingen, workshops….   Volg ons voor verdere info op sociale media.

uil-wit.png

GR5 initiatieven

gr5-natuur5.jpg

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

Getuigenissen

Nathalie Peeters, HR-partner UCLL

GR5 groots in eenvoud en rust. Een plek in het groen waar je kan focussen op verbinding en creativiteit.

We waren kort te gast in GR5 om te ontsnappen aan de dagelijkse werkcontext, om daar met ons subteam te brainstormen over aankomende projecten.

De locatie midden in het Limburgse waterlandschap De Wijers, en interieurvorming met een minimalistische uitstraling door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen, hebben bijgedragen tot een welgekomen adempauze mét productieve uitkomst.

Een aanrader voor teams die even nood hebben aan break-out om weer te connecteren.

bottom of page