top of page

Fri, 31 May

|

GR5

Systemisch leiderschap

Op 31 mei en 1 juni bieden we een verdiepende tweedaagse aan rond systemisch leiderschap

Systemisch leiderschap
Systemisch leiderschap

Tijd en locatie

31 May 2024, 09:30 – 01 Jun 2024, 16:30

GR5, Langvennestraat 5, 3511 Hasselt, Belgium

Over het leerevent

Verdiepende tweedaagse rond systemisch leiderschap

WAT LEER JE?

  • Meer info volgt nog

DOELGROEP: - 

PRAKTISCH INFO:

Wanneer: Op 31 mei en 1 juni

Waar: GR5, Langvennestraat 5, 3511 Hasselt

We verwelkomen je in GR5 - “Een trainingscentrum waar opleidingen, coaching en natuurbeleving samensmelten in een bruisende kroes van groei."

Bereikbaar via openbaar vervoer. Parkeergelegenheid: aan huisnummer 5 en 7 of de parking aan het kanaal.

Prijs: -

TRAINER: Els Schepens en Co- trainer: Ilse Demarbaix

Els Schepens, een ervaren psychotherapeut en coach met focus op veerkracht, is professioneel geschoold door Daniël Ofman, de grondlegger van kernkwadranten. Ze is ook een professioneel geschoolde organisatieopsteller en was hoofdtrainer systemisch werk bij TC-University Rotterdam. Met jarenlange ervaring in persoonlijke, familiale en professionele vraagstukken, faciliteert en coacht Els mensen in verandertrajecten voor diverse organisaties. Bij Better Minds at Work verzorgt ze specifieke (systemische) coachopleidingen en workshops. Haar passie voor groei van mensen blijkt uit haar diverse disciplines, waaronder systeempsychotherapie, NLP, organisatieopstellingen, body-mind-coaching, verbindende communicatie, en positieve psychologie. Els zet zich in voor leidinggevenden en medewerkers aan de University Colleges Leuven-Limburg en begeleidt familiebedrijven in complexe processen voor het expertisecentrum familiebedrijven van VKW-Limburg. 

De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen. Haar manier van werken is gegroeid vanuit diverse disciplines: systeempsychotherapie, NLP, (organisatie)opstellingen, body-mind-coaching, verbindende communicatie, positieve psychologie. Deze ervaringen verder uitdragen is haar grootste drijfveer.

Ilse Demarbaix,  bekleedde verschillende functies binnen het schoolsysteem: van leerkracht tot directie in een basisschool. Onderwijs speelde een grote rol in haar leven. Haar leer – en leef wijsheden motiveerden haar om na 30 jaar onderwijs een carrière switch van 360 graden te maken en samen met Veerle Van de Paer een eigen HR - zaak op te richten (Payroll Masters). Een bedrijf waar job en welzijn samengaan. Waar medewerkers gelukkig zijn en hun talenten, expertise mogen/moeten inzetten. Werken met hart en ziel zijn haar op het lijf geschreven. Ze houdt ervan om ieder individu sterker te maken vanuit haar/zijn talenten. In verbinding gaat ze mee op zoek naar je betere zelf.

‘Leren voor het leven zorgt ervoor dat ik me blijf professionaliseren in opleidingen waarbij de mens centraal staat.’ Ilse is gecertificeerd loopbaancoach, systemisch coach, organisatiecoach en kindertolk. Tevens specialiseerde ze zich in perfectionisme en werken met angsten. Ze loopt als gids naast je.

Deel dit evenement

bottom of page