top of page

Ontgrendel systemische dynamieken: ontdek de impact van nieuwe perspectieven op professioneel succes

Interactieve leerdag met systemische verkenning en opstellingen voor professionals die meer zicht willen krijgen in (onbewuste) drijfveren, innerlijke krachten en blokkades.

Registratie is gesloten
Bekijk andere evenementen
Ontgrendel systemische dynamieken: ontdek de impact van nieuwe perspectieven op professioneel succes
Ontgrendel systemische dynamieken: ontdek de impact van nieuwe perspectieven op professioneel succes

Tijd en locatie

08 Mar 2024, 09:30 – 16:30

GR5, Langvennestraat 5, 3511 Hasselt, Belgium

Over het leerevent

Interactieve leerdag met systemische verkenning en opstellingen voor professionals die meer zicht willen krijgen op (onbewuste) drijfveren, innerlijke krachten en blokkades.

DOELGROEP

Voor ondernemers, managers, coaches, trainers, adviseurs, HR- professionals (BP), docenten en ….iedereen die een nieuwe kijk op situaties wil krijgen.

Voor deze leerdag is geen voorkennis vereist, werkervaring wordt gewaardeerd.

Voor een optimale ervaring: maximaal 15 deelnemers.

WAT LEER JE?

  • Het integreren van een systemische kijk en methodiek in je professionele rol of vakgebied.
  • Het correct innemen van je eigen positie in familie- of werkcontext.
  • Het afbakenen en dragen van je verantwoordelijkheid.
  • Het ontdekken van verborgen mogelijkheden en talenten.
  • Het vergroten van je sensitiviteit en werken aan je eigen groei en bewustzijn.
  • Het ontmoeten van bijzondere mensen en van en met elkaar leren.
  • Het constructief transformeren van diepgewortelde patronen.

Wil je meer informatie over systemisch werken? Klik dan hier. 

Praktische info

Wanneer: Vrijdag 8 maart 2024

Vanaf 9 uur staan Els en Ilse klaar om jou te verwelkomen.

Opleiding start: 9:30u - einde 16:30u

Waar: GR5, Langvennestraat 5, 3511 Hasselt

We verwelkomen je in GR5 - “Een trainingscentrum waar opleidingen, coaching en natuurbeleving samensmelten in een bruisende kroes van groei."

Bereikbaar via openbaar vervoer. Parkeergelegenheid: aan huisnummer 5 en 7 of de parking aan het kanaal.

Prijs: € 350,00 excl.BTW (Inclusief een gezonde lunch, onbeperkt koffie, thee, waters en gezonde versnaperingen.)

TRAINER: Els Schepens en Co- trainer: Ilse Demarbaix 

Els Schepens, een ervaren psychotherapeut en coach met focus op veerkracht, is professioneel geschoold door Daniël Ofman, de grondlegger van kernkwadranten. Ze is ook een professioneel geschoolde organisatieopsteller en was hoofdtrainer systemisch werk bij TC-University Rotterdam. Met jarenlange ervaring in persoonlijke, familiale en professionele vraagstukken, faciliteert en coacht Els mensen in verandertrajecten voor diverse organisaties. Bij Better Minds at Work verzorgt ze specifieke (systemische) coachopleidingen en workshops. Haar passie voor groei van mensen blijkt uit haar diverse disciplines, waaronder systeempsychotherapie, NLP, organisatieopstellingen, body-mind-coaching, verbindende communicatie, en positieve psychologie. Els zet zich in voor leidinggevenden en medewerkers aan de University Colleges Leuven-Limburg en begeleidt familiebedrijven in complexe processen voor het expertisecentrum familiebedrijven van VKW-Limburg. 

De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen. Haar manier van werken is gegroeid vanuit diverse disciplines: systeempsychotherapie, NLP, (organisatie)opstellingen, body-mind-coaching, verbindende communicatie, positieve psychologie. Deze ervaringen verder uitdragen is haar grootste drijfveer.

Ilse Demarbaix,  bekleedde verschillende functies binnen het schoolsysteem: van leerkracht tot directie in een basisschool. Onderwijs speelde een grote rol in haar leven. Haar leer – en leef wijsheden motiveerden haar om na 30 jaar onderwijs een carrière switch van 360 graden te maken en samen met Veerle Van de Paer een eigen HR - zaak op te richten (Payroll Masters). Een bedrijf waar job en welzijn samengaan. Waar medewerkers gelukkig zijn en hun talenten, expertise mogen/moeten inzetten. Werken met hart en ziel zijn haar op het lijf geschreven. Ze houdt ervan om ieder individu sterker te maken vanuit haar/zijn talenten. In verbinding gaat ze mee op zoek naar je betere zelf. 

‘Leren voor het leven zorgt ervoor dat ik me blijf professionaliseren in opleidingen waarbij de mens centraal staat.’ Ilse is gecertificeerd loopbaancoach, systemisch coach, organisatiecoach en kindertolk. Tevens specialiseerde ze zich in perfectionisme en werken met angsten. Ze loopt als gids naast je.

Deel dit evenement

bottom of page